Looking For Anything Specific?

Bartın Sel : Bartin Sel Felaketi 2013 5 Amasra Com Tr : Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle.

Bartın Sel : Bartin Sel Felaketi 2013 5 Amasra Com Tr : Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle.. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı bartın'da kumluca zafer bölgesinde köprüler ve yollar çöktü. Bartın'da sel felaketinde can kaybı;

Karadeniz bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü.

Bartin Da Saganak Etkili Oldu Yogun Yagis Su Baskinlarina Yol Acti Gundem Haberleri
Bartin Da Saganak Etkili Oldu Yogun Yagis Su Baskinlarina Yol Acti Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Bartın ve sinop'u sel vurdu. Kumluca beldesi akörensöküler köyünde sel nedeniyle evi yıkılan ve bu sırada sulara kapılan arife ünal'ı (85) arama çalışmasına jandarma, sahil güvenlik ve afad ekiplerinin yanı sıra köy sakinleri de katılıyor. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. İçişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki taşkın nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları… güncelleme tarihi: Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı bartın'da kumluca zafer bölgesinde köprüler ve yollar çöktü.

Bartın da etkili olan sağanak yağış nedeni ile çok sayıda yol heyelan nedeni ile ulaşıma kapanırken birçok araç sel nedeni ile hasar gördü. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Kumluca beldesi zafer köyünde herkeme deresi'nin taşması sonucu bazı araçlar sel sularına kapıldı, evlerin alt katları ve iş yerlerini su bastı, bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Koronavirüs bilim kurulu saat 16.30'da video konferans yöntemiyle toplanacak. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Bartın'daki felakette 80 yaşındaki vatandaş sel sularına kapıldı sözcü gazetesi'nin haberine göre bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Bartın'da sel felaketinde can kaybı; Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı bartın'da kumluca zafer bölgesinde köprüler ve yollar çöktü. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi.

Bartin Valiligi Nden Sel Uyarisi Memurlar Net
Bartin Valiligi Nden Sel Uyarisi Memurlar Net from memurlar.net
Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Karadeniz bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. İçişleri bakanlığından kastamonu bartın ve sinop'taki sel nedeniyle vatandaşlara uyarı i̇çişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Sel bölgelerine karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İçişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki taşkın nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları… güncelleme tarihi: Bartın haber | bartın son dakika haberleri, bartınspor;

Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle.

Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Bartın haber | bartın son dakika haberleri, bartınspor; Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. Sağlık bakanı fahrettin koca, toplantının ardından saat 18.00'de youtube üzerinden canlı açıklama yapacak. Sel bölgelerine karayolları, dsi̇, afad, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı.

Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı.

Bartin Belediyesi Sayin Basbakanimiza Yanlis Bilgi Verdi Bartin Haber Haberin Adresi Amasra Bartin Ulus Kozcagiz Bartin News Bartin Haber
Bartin Belediyesi Sayin Basbakanimiza Yanlis Bilgi Verdi Bartin Haber Haberin Adresi Amasra Bartin Ulus Kozcagiz Bartin News Bartin Haber from m.bartinnews.com
Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Bartın ve sinop'u sel vurdu. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner:

Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Bartın'daki felakette 80 yaşındaki vatandaş sel sularına kapıldı sözcü gazetesi'nin haberine göre bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. İçişleri bakanlığından kastamonu bartın ve sinop'taki sel nedeniyle vatandaşlara uyarı i̇çişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü.

Posting Komentar

0 Komentar